میدان هروی-برج هروی

ورودی B -طبقه دوم -واحد 202

شماره تماس

٢٨١١١٦١٥-٠٢١

روزهای فعالیت کلینیک

شنبه تا پنج شنبه

دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران
دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران

لیست موضوعات

دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران

مقاله ای که امروز قرار است برای شما دوستان مورد بررسی قرار دهیم راجع به دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران است.

در این مقاله  آنچه را که باید در باره ی دکتر زنان بدانید برای شما خواهیم گفت مطالب فوق شامل تمام خصوصیات یک دکتر زنان خوب، زمان مناسب مراجعه به دکتر زنان و مواردی این چنینی می باشد.

دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران
دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران

اگر به دنبال دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران هستید، پیشنهاد ما کلینیک تخصصی دکتر زرگنج فرد می باشد. به شما پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به انتهای همین مقاله مراجعه کنید

در ادامه قصد داریم به تعدادی از سوالاتی که ممکن است برای شما عزیزان وجود داشته باشد توضیح میدهیم

  1. یک دکتر زنان خوب از چه ویژگی هایی برخوردار است؟
  2. روش های موجود برای برقراری ارتباط بین دکتر فوق تخصص زنان خوب و بیمار چه روش هایی هستند؟
  3. چگونه یک دکتر فوق تخصص زنان خوب را از بد تشخیص دهیم؟
  4. چه زمانی باید به دکتر فوق تخصص زنان مراجعه کنیم؟

 

یک دکتر زنان خوب از چه ویژگی هایی برخوردار است؟

پزشکی شغلی است که فرد از روز اول با خود سوگند یاد می کند که در این راه هیچ گونه قصور و کوتاهی نداشته باشد، و برای بهبودی بیماران از تلاش خود دست بر ندارد این سوگند در واقع نوعی تعهد نیز برای دکتر فوق تخصص زنان محسوب می شود که تا آخرین روزی که به طبابت می پردازد به یاد داشته باشد.

یک دکتر زنان خوب از چه ویژگی هایی برخوردار است؟
یک دکتر زنان خوب از چه ویژگی هایی برخوردار است؟

فوق تخصص زنان

تمام افراد جامعه پزشک را شخصی می دانند که می تواند در شناخت و درمان بیماری به آنها کمک کند، حال آنکه دکتر فوق تخصص زنان در طول روز با اشخاص مختلفی که سن، جنسیت، موقعیت اجتماعی و…با هم تفاوت دارند سروکار دارد و همه ی آنها را با نام بیمار می شناسد پس برای او فرقی نمی کند که بیمار چه کسی است بلکه این مهم است که چگونه می تواند به او کمک کند.

فوق تخصص زنان
فوق تخصص زنان

ویژگی های یک دکتر فوق تخصص زنان خوب

بیماران نیز به همین جهت به پزشک اطمینان و اعتماد دارند و با آسودگی خاطر مشکلات خود را با او در میان می گذارند. مهم ترین عامل اعتماد بیمار به پزشک برخورداری از توانایی های علمی اوست از همین رو می توان گفت که پزشکی رسالت درمان را به عهده دارد. در ادامه ی این مباحث به ویژگی هایی که یک دکتر فوق تخصص زنان خوب باید داشته باشد می پردازیم که شامل موارد زیر است:

ویژگی های یک دکتر فوق تخصص زنان خوب
ویژگی های یک دکتر فوق تخصص زنان خوب
  • به نیاز های بیمار توجه کند.
  • برخوردی صمیمی و اطمینان بخش داشته باشد.
  • از قدرت مشاوره و مصاحبه برخوردار باشد.
  • به بیمار اطمینان دهد که توانایی لازم برای حل مشکل او دارد.
  • در رفتار های فردی اش آثار ایمان، شجاعت، شهامت، تواضع و… را پدیدار باشد.
  • در کنار خونسردی که دارد رفتاری همراه با دقت، آرامش، کمال، معرفت، وظیفه شناسی داشته باشد.

رعایت اصول اخلاقی

  • دل نگران، دلسوز، بی پروا، خلاق، با قلبلیت و همچنین مهارت های برقاری ارتباط را نیز دارا باشد.
  • در مقابله با مشکلا بیمار کاوشگر، دقیق و حساس باشد.
  • اصول اخلاقی را به خوبی بداند به نحوی که یکدل بودن، کارآمدی، اشتیاق، بردباری، انرژی زیاد را بتوان در روحیه اش مشاهده کرد.
  • از انعطاف اخلاقی برخوردار باشد یعنی در برخورد با بیمار دوستانه رفتار کند.
  • قضاوتش بر اساس عدالت و عقل باشد.
  • در بررسی و حل مشکلات بیمار با روشنفکری ، تحقیق و انصاف پیش برود.
  • اطلاعات مفید و به روز داشته باشد.
  • با خوش برخوردی پذیرای افکار جدید مراجعین باشد، صبور، با گذشت، شنونده ای خوب، مطلع، هوشیاری، خوش بین در عین حال واقع بین و به دور از خود پسندی باشد.
  • از دیگر خصوصیاتی که می توان برای یک پزشک در نظر گرفت صداقت داشتن، خوش اخلاقی، نوع دوستی، متواضع بودن، موقور بودن، امیدوار بودن و امید را دیگران زنده نگه داشتن، تقویت روحیه دیگران است.

تمام موارد گفته شده برای یک پزشک تنها بخشی از همه ی آن چیزی است که باید بدانید اما اگر بخواهیم تمامی این نکات و ویژگی ها را متذکر شویم از حوصله خواننده خارج است در نتیجه همین موارد کفایت می کند.

نکته

لازم به ذکر است بدانید ویژگی های بالا برای تمامی پزشکان صدق می کند و ذکر نکات دیگر ممکن است مختص به شاخه و تخصص خاصی از پزشکی باشد و یا برای بیماری های خاص لحاظ می شود. می توان هنر طبابت را با علم پزشکی در یک سطح قرار داد و حتی گفت که این دو مکمل یکدیگر هستند.

طبق اصول اخلاقی که برای عملکرد پزشک وجود دارد، پزشک نباید هیچگونه صدمه ای در تمام طول دوره ی درمان به بیمار بزند حال آنکه این آسیب از طریق یک اقدام اشتباه و یا اینکه غفلت از انجام کاری باشد.

تمام تلاش های دکتر باید به نحوی باشد که در جهت بهبود بیمار باشد، این تلاش ها باید در راستای استاندار های قابل قبول و مناسب برای مراقبت از او باشد در ضمن احتمال آسیب رساندن نیز به کمترین حد ممکن برسد.

عدالت

یکی دیگر از اصولی که در اخلاق پزشکی بسیار مهم و مطرح است اصل عدالت است، مقوله ی فوق در پزشکی عموما به صورت انصاف بیان می شود، که منظور از آن توزیع منصفانه خدمات رسانی است. جدا از دانش و آگاهی کافی و به روز، مهارت در شناخت، تشخیص و بکار گیری روش های درمانی مناسب از مهم ترین و حتی می توان گفت لازمه ای است که در علم پزشکی کاربرد دارد.

روش های موجود برای برقراری ارتباط بین دکتر فوق تخصص زنان و بیمار چه روش هایی هستند؟

هر شخصی که به دکتر فوق تخصص زنان مراجعه می کند از خصوصیات اخلاقی مختص به خود برخوردار است در نتیجه برقراری یک ارتباط دوستانه بسیار سخت است. از این رو دکتر باید از راه های مختلف وارد شود تا بتواند مشکل بیمار را بفهمد و راهنمایی های لازم را در جهت بهبودی بیمار داشته باشد. در ادامه به بررسی چند مدل از این روش ها می پردازیم.

روش های موجود برای برقراری ارتباط بین دکتر فوق تخصص زنان و بیمار چه روش هایی هستند؟
روش های موجود برای برقراری ارتباط بین دکتر فوق تخصص زنان و بیمار چه روش هایی هستند؟
  • روش فعال _ نافعال:

در گذشته بسیاری از مردم معتقد بودند که باید بین پزشک و بیمار از لحاظ قدرت تمایز چشم گیری وجود داشته باشد دلیل این امر تداوم دوره درمان به شکل بهتر بود، به بیانی دیگر می توان اینگونه گفت که بیمار اطلاعاتی را از مشکلات مربوط به بیماری خود برای دکتر فوق تخصص زنان بیان می کرد

پزشک نیز هرآنچه را که تجویز می کرد بیمار باید اطاعت امر کرده و مطابق دستور او عمل می کرد در نتیجه در طول دوره درمان هیچگونه دخالتی نمی توانست داشته باشد. روش فوق تنها در فوریت های پزشکی می تواند به نتیجه برسد و سودمند باشد و امروزه برای مردم هیچ جذابیت و محبوبیتی ندارد حتی می توان گفت که منسوخ شده است.

  • روش هدایت _ همکاری:

روش هدایت _ همکاری جز رایج ترین روش هایی است که در بین پزشکان رواج دارد. روند اجرایی این روش به نحوی است که دکتر موظف است تمام راه ها را برای درمانی که مخصوص به آن بیمار است جستجو کرده و در نهایت بهترین آن را برگزیند در مقابل بیمار نیز وظیفه دارد که به همکاری ادامه دهد. می توان گفت که ذهنیت بیمار در این روش این است که دکتر فوق تخصص زنان بهتر می داند و اصلا راهنمایی های دکتر بر اجبار واقف نیست.

  • روش مشارکت دو طرفه:

همانگونه که از نام این روش پیداست روشی است که تداوم آن به همکاری دو طرف بستگی دارد. به بیان واضح تر دکتر و بیمار در این روش به یک اندازه دخالت دارند، تصمیم گیری می کنند و به نظرات یکدیگر احترام می گذارند. این روند در تمام طول دوره ی درمان ادامه دارد.

طبق آمار هایی که به دست آمده است روش فوق بهترین روش در میان انواع موجود بوده است که بیشتر برای بیماری های مزمن مناسب بوده است دلیل آن ان است که برای درمان بیماری های مزمن باید ارتباط بین بیمار و دکتر فوق تخصص زنان از نوع مفید باشد.

چگونه یک دکتر فوق تخصص زنان خوب را از بد تشخیص دهیم؟

بر اساس گفته های یک پزشک اطفال به نام لورا اسچالتز که اظهار کرد نامناسب بودن پزشکان به سه علت بستگی دارد که شامل کار زیاد، خستگی و بازنشستگی می باشد. وی به این نکته که ممکن است به حرفه ی خود بی علاقه باشند نیز اشاره کرد.

جنیفر شو نیز بر این باور است که برای تشخیص یک دکتر فوق تخصص زنان خوب حتما به غریزه ی خود اعتماد کنید و هر گاه نسبت به یکی از آنها حس خوبی نداشتید به دکتر فوق تخصص زنان دیگری مراجعه کنید، نظر به اینکه هر پزشکی که دوست شما و یا خانواده تان بود می تواند از هر جهت مناسب باشد ایده ی غلطی است. در ادامه به بررسی چند نکته در خصوص یک دکتر فوق تخصص زنان نامناسب می پردازیم.

چگونه یک دکتر فوق تخصص زنان خوب را از بد تشخیص دهیم؟
چگونه یک دکتر فوق تخصص زنان خوب را از بد تشخیص دهیم؟
  • رفتاری بی تفاوت و غیر محتاطانه:

هدف شما از مراجعه به دکتر فوق تخصص زنان رفع مشکل پیش آمده است پس به دنبال یک دوست جدید نیستید بلکه می خواهید مراقت های لازم به شما گفته شود. در نتیجه شخصیت جذاب یک دکتر فوق تخصص زنان شاید از اهمیت چندانی برخوردار نباشد و در خوب بودن آن تاثیر بسزایی نداشته باشد.

اما در خصوص پزشکانی که شما را در ملاقات های قبلی به یاد ندارند و همچنین بسیار سرد و سنگین رفتار می کنند بهتر است که بی اهمیت نباشید و عاقلانه عمل کنید. در برخی موارد این موضوع وجود داشته است که بعضی ویژگی نامناسب بودن دکتر فوق تخصص زنان را از دید سایرین مخفی کرده است این ویژگی ها شامل مواردی همچون رتبه علمی معتبر، مدرک معتبر از دانشگاه های مشهور، آدرس های تجملی و یا حتی بازاریاب دکتر فوق تخصص زنان مربوطه می باشد.

  • بی توجهی در حین صحبت های بیمار:

اینکه برخی از مردم بر این باورند که دکتر فوق تخصص زنان تحصیل کرده خود می داند چه چیزی بهتر است و نیاز به توضیحات بیشتر نیست باوری کاملا غلط است، بلکه یک دکتر فوق تخصص زنان خوب هر چقدر هم که تحصیل کرده باشد و از درجات علمی بالایی برخوردار باشد موظف است به طور کامل به صحبت های یک بیمار گوش دهد و همچنین عکس العمل مناسب و مثبتی نسب به نگرانی های مراجعه کننده داشته باشد.

بی توجهی در حین صحبت های بیمار:
بی توجهی در حین صحبت های بیمار:

ویلیام بارت جر در این خصوص گفت که فروتن در حرفه ی پزشکی امری بسیار مهم است وی افزود که اگر من به عنوان یک بیمار نزد پزشکی حضور یابم و او در به هنگام صحبت کردن من مدام بگوید که من بهتر می دانم چه چیز راهی بهتر است و یا اینکه تنها راهی که باید بروی همین است که من می گویم در مدت 30 ثانبه مطب او را ترک خواهم کرد، من کسی را که رفتاری سنجیده و روشنفکرانه داشته باشد نیاز دارم نه شخص را که کوته نظر و خود رای باشد.

نکته

نمی توان این موضوع را انکار کرد که پزشکان در طول روز با افراد زیادی سروکار دارند و طبع مشغله ی بیشتری نیز دارند اما باید به این نکته اشاره داشت که یک دکتر فوق تخصص زنان خوب حتما برای بیمار خود و گوش دادن به صحبت هایش وقت می گذارد. زمانی که احساس کردید سوال ها و نگرانی هایی که برای مشکل خود دارید مناسب نیست و یا احمقانه است این نشانه ی خوبی نیست و پیشنهاد می شود دکتر فوق تخصص زنان خود را عوض کنید.

بیمار و پزشک هر یک حقوق و وظایفی در قبال یکدیگر دارند، انتظار تواضع و پاسخ مناسب جز حقوق یک بیمار به شمار می رود، و این امر تنها برای یک پزشک صدق نمی کند بلکه برای تمام کارکنان آنجا از منشی گرفته تا پرستار و پزشک غیره صادق است. و پاسخ مناسب به تماس های شما جز وظایف آن ها به شمار می رود.

  • برخوردار نبودن از دانش کافی:

هنگاهی که احساس کردید پزشک شما اطلاعات به روزی ندارد و دانش پزشکی اش با جامعه ی امروزی هماهنگی و همخوانی ندارد توصیه می شود حتما به سراغ پزشکی بروید که از آگاهی و علم به روزی برخوردار باشد.

دلیل این امر این است که یک دکتر زنان خوب باید بتواند راهنمایی های لازم و توصیه های مناسب را داشته باشد، لازمه ی این کار مشاهده ی نتایج آزمایش های انجام شده، تجویز دارو های مناسب، پرهیزات غذایی و مواردی این چنینی است.

گاهی برخی اخاص انتظارات نابه جا دارند مثلا انتظار دارند پزشک همان لحظه پاسخ سوال آن ها را پیدا کند و یا اینکه مشکل به وجود آمده را همان لحظه رفع و رجوع کند، در واقع چنین انتظاراتی صحیح نیست.

اما اینکه به او اجازه دهید برای پاسخ سوالی که پرسیده بودید به جستجو بپردازد و سپس نتیجه را به شما اعلام کند عاقلانه به نظر می رسد و از انتظار به دور نیست. خطای انسانی برای هر شخصی ممکن است رخ دهد

اما برخی اشتباهات در حرفه ی پزشکی مثل انجام آزمایشات اشتباه و یا انتقال داده نشدن پیغام ها به پزشک می تواند آثار جبران ناپذیری داشته باشد و به هنگام رویارویی با چنین اشتباهاتی پزشک دیگری را برای ملاقات انتخاب کنید، زیرا اگر چنین مواردی به کرات تکرار شود حتما در آینده به مشکلات بزرگتر نیز خواهد رسید.

  • شهرتی لکه دار:

برخی از پزشکان با انجام خطاها و بی دقتی هایی که دارند شهرت خود را لکه دار کرده و حرفه ی پزشکی را زیر سوال برده اند. برای اینکه از سابقه یک دکتر فوق تخصص زنان که قصد دارید برای درمان تحت نظر او باشید با خبر شوید می تواند از راه های مختلفی وارد عمل شوید مثلا:

با شخصی که با پزشک مد نظرتان پیشینه ی آَشنایی یا دوستی داشته است مشورت کنید، و یا اینکه به سازمان نظام پزشکی مراجعه کند زیرا سوابق و تخلفات مربوط به هر پزشک در آنجا وجود دارد که می توانید از آن بهره مند شوید.

چه زمانی باید به دکتر فوق تخصص زنان مراجعه کنیم؟

با مشاهده ی برخی علائم باید حتما سریعا به یک متخصص خوب مراجعه شود زیرا با بی توجهی نسبت به علائمی که دارید ممکن است آثار جبران ناپذیری گریبان گیرتان شود. مثلا کاهش وزن غیر طبیعی که خود می تواند عللی داشته باشد به طور مثال: پرکار بودن تروئید، افسردگی، به هم خوردن آنزیم های کبدی، سرطان و…

اما یکسری علائم نیز وجود دارند که بسیار واضح هستند و به طبع نگران کننده تر علائمی شامل: احساس درد در قفسه ی سینه و یا شکم، خونریرزی بی دلیل می باشد. اما گاهی اوقات از آنجایی که علائم خیلی مشخص نیستند در نتیجه فرد نمی داند که آیا مراجعه به دکتر فوق تخصص زنان نیاز است یا خیر ما در ادامه این علائم را برای شما ذکر کرده و هر کدام را به طور خلاصه شرح داده ایم.

  • کاهش وزن ناگهانی و بی دلیل:

اگر بی هیچ دلیل و یا به طور ناگهانی وزن شما به شدت کاهش پیدا کرد پیشنهاد می شود حتما به یک دکتر فوق تخصص زنان مراجعه کنید زیرا در چنین حالتی معمولا فرد به بیماری هایی مثل پر کاری تیروئید، افسردگی، متعادل نبودن آنزیم ها کبدی، سرطان، اختلالات غیر سرطانی و یا اختلالاتی در جذب مواد مغذی مبتلا می شود. به طور کل کاهش وزن بی دلیل می تواند 5 درصد از وزن شخص را در یک ماه و 10 درصد را وزن آن را در 6 ماه تا یکسال کم کند.

  • تب پیوسته و مداوم:

اگر جز افرادی هستید که از سیستم ایمنی نرمالی برخوردارید و یا تحت درمان هایی مثل شیمی درمانی نیستید اما دمای بدنتان بالای 38 درجه سانتیگراد است و اینکه تب شما بیشتر از 7 تا ده روز طول کشید توصیه می شود حتما برای چک آپ به دکتر فوق تخصص زنان مراجعه کنید. یا حتی به هنگام سرماخوردگی ساده اما تبی بالای 39 درجه مشاهده کردید باز هم مراجعه به پزشک توصیه می شود.

چنانچه در سیستم ایمنی بدن خود اختلالی دارید و دارویی مصرف می کنید پس تب داشتن نمی تواند علائم خطرناک و هشدار دهنده ای برای شما محسوب شود در این زمینه دکتر غدد راهنمایی های لازم را به شما متذکر خواهد شد.

تب پیوسته و مداوم می تواند از علائم عفونت در یکی از نقاط بدن باشد که به صورت پنهان در بدن وجود دارد. شاید هم مربوط به عفونت در دستگاه ادراری و یا حتی سل باشد. در برخی موارد که اوضاع وخیم تر است عفونت مربوط به تومور در غدد لنفاوی است باعث ایجاد تب طولانی مدت و مداوم می شود.

  • تنگی نفس:

اگر زمانی احساس کردد که قادر به نفس کشیدن درست نیستید یعنی اینکه نفس کم می آورید لازم است به پزشک مراجعه کنید البته این مورد برای هنگامی که ورزش کرده اید و یا گرفتگی بینی دارید صدق نمی کند زیرا در این حالت کم آوردن نفس امری طبیعی است.

خس خس کردن هنگام نفس کشیدن عادی نیست و نیاز به مراجعه به متخصص دارد. از عوامل تنگی نفس می توان به موارد زیر اشاره کرد که شامل: بیماری مزمن انسداد ریه، برونشیت مزمن، آسم، مشکلات قلبی عروقی، دلشوره، استرس، سینه پهلو، آمبولیسم، فیبروز ریوی، افزایش فشار ریوی و موارد این چنینی می باشد.

  • تغییرات بی دلیل عادات مزاج:

هرگاه یکی از مشکلات زیر را در خود مشاهده کردید و یا اینکه اکنون به آن مبتلا هستید مراجعه به پزشک امری ضروری است.

  • اسهال شدید که از دو روز بیشتر ادامه یافته است.
  • اسهال معمولی که به مدت 7 روز تداوم داشته است.
  • یبوستی که دو هفته ادامه داشته است.
  • اسهال خونی
  • مدفوع سیاه رنگ

تغییر در هر یک از عادات مزاج م تواند از علائم عفونت باکتریایی در بدن باشد. برای مال عفونت هایی مثل: کمپیلو باکتر یا یا سالمونلا، عفونت انگلی و یا ویروسی.

در ادامه ی تمام موارد گفته شده بیماری های التهابی روده و یا سرطان روده بزرگ نیز از اهمیت ویژه ای برخوردارند که باید حتم مورد توجه قرار گیرند.

  • تغییرات روحی:

در صورتی که یکی از علائم را در خود مشاهده کردید نیاز اورژانسی به پزشک دارید زیرا بیماری های روحی می تواند بیشتر از بیماری های جسمی روی فرد تاثیر بگذارد.

  • افکار گیج کننده تدریجی و یا ناگهانی
  • عدم هوشیاری کامل به صورتی که درک مکان و زمان به درستی وجود نداشته باشد.
  • رفتار خشونت آمیز ناگهانی
  • به وجود آمدن یکسری از توهمات که قبلا هرگز با آن روبه رو نبوده اید و یا آن را تجربه نکرده اید.

هرگونه تغییر ناگهانی در رفتار یا تفکرات می تواند ناشی از وجود عفونت، ضربه خوردن به سر، سکته، افت قند خون، و یا حتی مصرف دارویی خاص که به تازگی مصرف آن را شروع کرده اید.

  • سردرد های خیلی شدید و یا جدید
  • کاهش ناگهانی در بینایی
  • فلاش های نور و یا جرقه زدن
  • به سرعت احساس سیری داشتن
  • مفصل قرمز یا متورم

برخی از موارد را توضیح نداده ایم زیرا ممکن است از حوصله مخاطب خارج باشد اما بهتر است با دید ن هر یک از علائم گفته شده سریعا به متخصص خوب مراجعه کنید.

از اینکه در خواندن مقاله دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران شکیبا بودید نهایت تشکر را داریم. و امیدواریم از مقاله دکتر فوق تخصص زنان خوب در تهران نهایت استفاده راکرده باشید

آیا با سابقه تخصصی بسیار درخشان دکتر افسانه زرگنج فرد آشنا هستید؟

ورودی سال 1361 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران

دریافت برد تخصصی زنان و زایمان در سال 1373 از دانشگاه شهید بهشتی

12 سال سابقه در هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی اراک

تجربه موفق از سال 74 در زمینه بیماری های زنان , زایمان , نازایی  و رفع مشکلات جنسی از جمله واژینیسموس

سابقه 12 سال کار در زمینه : لیزر موهای زائد , تزریق ژل, بوتاکس صورت, کاشت نخ از سال 86

سابقه 5 سال کار در زمینه زیبایی های زنان با لیزر مونالیزا از سال 94

لابیاپلاستی

برطرف نمودن خشکی واژن

رفع تیرگی واژن

روش های ارتباط با کلینیک دکتر افسانه زرگنج فرد

آدرس : تهران – میدان هروی – برج هروی – ورودی B – طبقه دوم – واحد 202

شماره تماس : 161 930 22 021

09127379893

اینستاگرام: dr_zarganj

ایمیل :info@drzarganj.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید