قیمت ژل ابرو آناستازیا
در این مقاله به بررسی موضوع قیمت ژل ابرو آناستازیا می پردازیم با ما همراه باشید.
همان طور که همگی می دانیم تزریق ژل امروزه از پر طرفدار ترین عمل هایی زیبا است.
ماهیت اصلی ژل چیست؟
ژل یا همان فیلر ها از اسیدهیالورونیک ها ساخته شده اند که این ماده ترکیباتی مشابه ترکیبات بدن دارند. همین امر سبب شده است که عاملی که دارای آلرژی نباشد و برای افراد حساسیت را به وجود نیاورد.
قیمت ژل ابرو آناستازیا؟
ژل ابرو آناستازیا یک ژل بسیار متفاوت است به شکلی که برای رنگ کردن و مرتب کردن ابرو ها کاربرد دارد.
این ژل در رنگ های مختلفی وجود دارد و ضد آب بود آن باعث شده است برای پاک کردن ژل از موارد آرایشی پاک کننده ی ضد آب استفاده کنید. ژل ابرو آناستازیا حالتی کرم مانند داشته و اندکی با بقیه ی ژل ها تفاوت دارد.
قیمت ژل ابرو آناستازیا بسته به نوع آن و مقدار آن متفاوت است.
این که چه مقدار از این ژل را باید مصرف کنید طبق نظر پزشک مشخص می شود.
انواع ژل؟
ژل ها بر اساس مارک خود دسته بندی می شوند و همچنین نوع کاربرد آن ها هم عامل خوبی برای دسته بندی ژل هاست. اما در حالت کلی ژل ها از نظر نوع ماندگاری خود به دو دسته تقسیم می شوند که در این جا به بررسی این دو دسته می پردازیم و ویژگی های هر یک را بیان می کنیم.
ژل هایی با مدت ماندگاری بین 6 ماه تا 12 ماه به ژل های موقت معروف اند. در صورت استفاده از این نوع ژل ها در اواخر مدت ماندگاری ژل، آثار آن کم کم از بین خواهد رفت و با تمام شدن مدت ماندگاری به طور کامل تاثیراتش از بین خواهد رفت.
از دیگر ویژگی های این ژل این است که بعد از مدت ماندگاری به طور کامل جذب پوست شده و از بین خواهد رفت.
اما دسته ی دوم این تقسیم بندی متعلق به ژل های دائم بوده وه ماندگاری بین 1 سال تا 3 سال را دارند. این ژل ها ممکن است زیر پوست جابه جا شده و حرکت کنند. حتی بعد از اتمام مدت ماندگاری باید توسط دکتر متخصص از زیر پوست خارج شده و تخیله شود. البتع به طور کامل خارج نشده و همیشه مقداری از آن زیر پوست باقی خواهد ماند.
کاربرد های ژل؟
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با گذشت سن از 30 سالگی کم کم چین و چروک هایی را روی پوست صورتتان مشاهده می کنید. البته لازم به ذکر است نوع تغذیه ی مناسب و داشتن ورزش ثابت در این که چه سنی علائم پیری را ببینید بسیار تاثیر گذار است.
بهر حال این چین و چروک ها بسیار آزار دهنده بود و اعتماد به نفس آدم را کاهش می دهد. با تزریق ژل چین و چروک ها را از بین برده و صورتی صاف خواهید داشت.
اما کاربرد ژل به این جا ختم نشده و دارای قابلیتی است که نقص یا اشکلاتی که به صورت مادر زادی در صورت بعضی ها وجود دارد را بر طرف سازد.
از دیگر کاربرد های ژل مانند: حجم دهی به لب ها، حجم دهی به گونه ها، حجم دهی به سینه ها، اصلاح بینی، زاویه دار کردن فک، اصلاح پیشانی، از بین بردن خط اخم، از بین بردن خط خنده، شقیقه ها و…..
در حالت کلی کاربرد ژل ها در بدن و صورت بسیار زیاد است.
عوارض تزریق ژل چیست؟
همه می دانیم که هر عملی عوارضی دارد. اما برای تزریق ژل ها اگر مراقبت های قبل و بعد از عمل که دکتر به شما خواهد گفت را انجام دهید و همچنین دکتر شما مهارت کافی و لازم را داشته باشد، عوارض به حد بسیار کمی رسیده و سریع بر طرف خواهند شد.
عوارضی مانند تورم، کبودی، خونریزی و درد عادی بوده و با داشتن این علائم جای نگرانی نیست. اما اگر این علائم بیش از دو هفته باقی بماند بسیار خطر ناک بوده و باید حتما حتما به پزشک خود مراجعه کنید و تمامی علائم خود را برایش باز گو کنید.
همان طور که گفته شد ژل ها در کلی ترین حالت به دو دسته ی دائم و موقت تقسیم بندی می شوند. ژل های موقت اصلا عوارضی نداشته و خطرناک نیستند. اما ژل های دائم بسیار پر عوارض اند به حدی که بعد از اتمام مدت ماندگاری آن ها در زیر پوست گلوله گلوله شده و تقارن صورت را از بین می برند.
پزشکان و متخصصان توصیه می کنند که استفاده از ژل های دائم را کنار گذاشته و استفاده نکنید.
تاثیرات دکتر روی تزریق ژل چیست؟
دکتر متخصص باید تجربه و مهارت کافی را داشته باشد تا بداند برای هر شخصی چه مقدار ژل لازم است. البته با توجه به نتیجه ی دلخواه مورد نظر، همچنین دکتر متخصص باید بداند ژل را برای هر کاربرد خود دقیقا در کجا و به چه شکلی تزریق کند.
مثلا برای تزریق ژل به ابرو ها دکتر باید بداند چند سی سی ژل و به چه شکلی و در کجای ابرو ها تزریق کند تا نتیجه ی دلخواه حاصل شود.
در نهایت تمامی مطالب بالا را به این شکل می توان بیان کرد که تزریق ژل یکی از پر طرفدار ترین عمل های زیبایی است که کاربرد های فراوانی از جمله حجم بدی به اعضای صورت و بدن و… را دارد.
از بین بردن چین و چروک صورت بوده و پوستی صاف برای ما فراهم می آورد.
اما تایید می کنیم ژل های دائم که مدت ماندگاری بین 1 سال تا 3 سال را دارند، عوارض زیادی داشته و سعی کنید مصرف کنید.
اما ژل های موقت که مدت ماندگاری بین 6 ماه تا 12 ماه را دارند اصلا عوارضی نداشته و جذب پوست خواهند شد.
اما از تاثیرات مهارت دکتر در عمل غافل نشوید و حتما دکتر با تجربه و مهارت بالایی را انتخاب کنید.
از این که این مطلب را مطالعه کردید ممنونم و امیدوارم برای شما کاربردی باشد.
آیا با سابقه تخصصی بسیار درخشان دکتر افسانه زرگنج فرد آشنا هستید؟
ورودی سال1361 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
دریافت برد تخصصی زنان و زایمان در سال 1373 از دانشگاه شهید بهشتی
12 سال سابقه در هیئت علمی در دانشگه علوم پزشکی اراک
تجربه موفق از سال 74 در زمینه بیماری های زنان , زایمان , نازایی و رفع مشکلات جنسی از جمله واژینیسموس
سابقه کار در زمینه : لیزر موهای زائد , تزریق ژل, بوتاکس صورت, کاشت نخ از سال 86
سابقه کار در زمینه زیبایی های زنان با لیزر مونالیزا تاچ
برطرف نمودن خشکی واژن
رفع تیرگی واژن