فرق دستگاه لیزر دایود و الکساندرایت
در این مقاله قصد داریم تا به بررسی درباره فرق دستگاه لیزر دایود و الکساندرایت بپردازیم. بحث لیزر موهای زائد سال هاست که از بحث های داغ و پر طرفدار تبدیل شده و تا حد خیلی زیادی توانسته افرادی که مراجعه کرده اند را از شر موهای زائد ازاد کند .
ولی با پیشرفت تکنولوژی و زیاد شدن انواع های مختلف دستگاه های لیزر برای همه این سوال پیش می اید که چه دستگاهی بهتر است با کدام دستگاه نتیجه ی بهتری میگیرند و تفاوت دستگاه ها در چیست؟!
لیزر موهای زائد چیست؟
لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که برای از بین بردن مو از اشعه نوری شدید و جهنده استفاده می کند. در طول لیزر موهای زائد ، پرتودرمانی با لیزر از طریق پوست به فولیکول مو می رسد. گرمای شدید لیزر به فولیکول مو صدمه می زند ، که مانع از رشد موهای آینده می شود.
لیزر موهای زائد موثرترین روش برای مبتلایان به پوست تیره و روشن است. اگرچه برداشتن مو به طور موثری رشد مو را کند می کند ، اما تضمین دائمی از بین رفتن موها نیست. اقدامات نگهداری دوره ای نیز ممکن است لازم باشد.
فواید لیزر:
ناحیه های مناسب جهت از بین بردن موهای زائد از طریق لیزر شامل :صورت – پاها –بازوها- زیربازوها-خط بیکینی-زیر بغل – دستها می باشد. لیزر با دقت بالا و سرعت بسیار عالی که در از بین بردن موها دارد بسیار مخاطب هارا راضی نگهداشته است.
دقت بالا: دقت بالای لیز باعث شده تا بدون اسیب رسانی به پوست به راحتی موهای زخیم و تیره را از بین ببرد.
سرعت بالا: فقط در کسری از ثانبه هر پالس از لیزر زمان می برد که می تواند حجم زیادی از موها را از بین ببرد.
استفاده از لیزر می تواند یک ناحیه را به اندازه ی یک چارک را در هر یک ثانیه از بین ببرد.
ناحیه های کوچک مانند پشت لب در کمتر از یک دقیقه زمان می برد اما ناحیه های بزرگتر مانند پا ها به مدت زمان یک ساعت نیاز دارد.
اثر زیاد: اثر زیادی و بالایی که لیزر در از بین بردن موهای زائد دارد بسیار چشمگیر است به صورتی که هر مراجعه کنند بعد از 3 الی 4 جلسه به بالا می تواند شاهد از بین رفتن حجم خیلی زیادی از موهای زائد خود باشد.
استفاده از لیزر بسیار راحت است که در این مقاله با دو دستگاه اشنا می شویم و به اطلاعات مهم انها دست میابیم
دستگاه لیزر الکساندرایت
Chrysobery1لیزر دستگاه الکساندرایت لیزری است به طول 755 نانومتر که از کانی و عنصر بسیار کم یاب و گران قیمت به اسم درست شده است.
تشکیل GIAاین عنصر طبق مقایسه علمی که توسط کنفدراسیون جهانی جواهر و موسسه جهانی شده است به عنوان گران قیمت ترین و نادر ترین سنگ های الماس می باشد. دلیل ریزش مو در این دستگاه به این دلیل است که جذب ملانین بسیار زیاد است بنابراین بیشترین ضریب جذب را در بین کلیه لیزرهای موهای زائد در جهان دارد. امروزه نسل پیشرفته و قدرتمند این دستگاه توانایی کار خوب روی موهای ضخیم و تیره را در کنار موهای کم عمق و کرکی دارد که معمولاً توسط همه لیزرها ترجیح داده می شود.
بهترین و معتبر ترین مارک ها و برند های دستگاه لیزر الکساندرایت چه برند هایی می باشند؟
لیزر الکساندرایت کندلا
لیزر الکساندرایت نابلکس
لیزر الکساندرایت دکا
لیزر الکساندرایت بایوس
لیزر الکساندرایت اپیکیر
لیزر الکساندرایت لوترونیک
لیزر الکساندرایت اوریون
لیزر الکساندرایت آپوچی
لیزر الکساندرایت موتوس
لیزر دایود چیست؟
سیستم های دستگاه لیزر دایود کاملا برعکس دستگاه لیزر الکساندرایت بوده که از گروه لیزرهای جامد می باشند. عملکرد طول موج لیزر دایود نزدیک به 800 الی 810 نانومتر است که معمولا طول موج استاندارد آن 808 نانومتر میباشد.
طول بلند نانومتر این لیزر باعث می شود در نواحی های مختلف اثر آن روی فولیکول پوست بیشتر باشد. لیزر دایود معمولا بر روی پوست های تیر و موهی ضخیم بیشتر و بهتر جواب میدهد و معمولا این دستگاه را برای نواحی پشت بدن و بیکنی برای نتیجه ی بهتر می توان پیشنهاد داد.
به دلیل اینکه عمق نفوذ اشعه این دستگاه نسبت به سایر دستگاه های دیگر بیشتر است ریسک سوختگی در ناحیه لیزر شده ام وجود دارد پس این دستگاه به ایمنی و مراقبت بالای جهت کمتر ردن ریسک سوختگی نیاز دارد.
چند مورد از عوارض های احتمالی این دستگاه عبارتند از :
التهاب پوست :
این عوارض برای افرادی است که پوست های حساسی دارند و بعد از پایان لیزر به مدت زمان چند روز دچار التهاب در ناحیه مورد نظر می شوند که این التهاب به مرور زمان کمتر و بهتر می شود.
خونریزی در سطح پوست:
برخی از ناحیه ها که دارای پوست و موی نازک و حساس هستند دیده شده که خون ریزی سطحی و کمی را بعد از لیزر دچار می شوند و به کسانی که دارای پوست و موی نازک هستند توصیه می شود که در مدت زمان کمتری از این دستگاه استفاده کنند.
به دلیل حساس بودن لیزر دایود و قدرت نفوذ بالای آن بر روی سطح پوست توصیه می شود حتما قبل از انجام لیزر با پزشک متخصص حتما مشاوره نمایید و سوابق بیماری های خود را در اختیار پزشک قرار دهید.
تفاوت های مهم بین دستگاه های لیزر دایود و دستگاه الکساندرایت:
لیزر الکسانداریت واقعی جزء لیزهای جامد می باشد و کلا دارای یک طول موج همیشگی به اندازه ی 755 نانومتر می باشد در صورتی که لیزرهای دایود جزء لیزرهای نیمه هادی است و دارای طول موج های متغییر از 750 نانومتر الی 1060 نانومتر می باشد.
نیازی به تعویض لیزر سورس در دستگاه لیزر الکساندرایت نمی باشد و به طور معمول در یک مدت زمان معیین فقط لازم به تعویض لامپ های محرک راد دارد.درصورتی که لیزر های دایود به عوض شدن لیزر سورس بعد از مدت زمانی نیاز پیدا می کند.
لیزر الکساندرایت با فاصله و بدون نیاز به چسباندن هندپیس به صورت کامل بر روی پوست بدن شات می زند و فقط یک قطعه هدایت کننده بر پوست قرار می گیرد در صورتی که در لیزر دایود هندپیس به طور کامل به پوست بدن چسبانده می شود.
سیستم خنک کننده
دستگاه لیزر الکساندرایت داری سیستم خنک کننده است که بر روی پوست بدن گاز نیتروژن را اسپری میکند در صورتی که در دستگاه لیزر دایود چنین موردی وجو ندارد و هیچگونه گازخنک کننده ای را بر رو پوست وارد نمی کند.
و از کولینگ های تماسی یا در بعضی لیزرهای دایود از کولینگ های هوا دهنده استفاده می گردد.
دستگاه لیزر الکساندرایت دارای قدرت جذب خیلی بالا در قسمت ملانین موها دارد در صورتی که دستگاه های لیزر دایود قدرت جذب ملانین پایین تری در عمق نفوذ مئها دارد.
در دستگاه لیزر الکساندرایت بدون هیچ نیازی به مواد ها و کرم های بی حسی و بدون نیاز به هیچ ژل و مایعی روی پوست به راحتی انجام میشود در حالی که در دستگاه لیزر دایود حتما باید قبل از انجام لیزر بروی ناحیه ی مورد نظر از ژل استفاده کرد تا لک و سوختگی ایجاد نشود و همچنین برای افرادی با پوست های حساس از کرم های بی حسی استفاده می شود تا از درد احتمالی جلوگیری شود.
تعدا جلسات مورد نیاز برای هر فرد با استفاده از دستگاه لیزر الکساندایت معمولا کمتر و در مدت زمان کمتری می باشد
(به طور معمول و میانگین بین 4 الی 6 جلسه نیاز است)و اثرات درمانی با این دستگاه از همان جلسه های ابتدایی قابل مشاهده است. در صورتکی که در لیزر ها دایود تعداد جلسات مورد نیاز بین 8 الی 10 جلسه است.
امیدواریم که مطالب و اطلاعات بالا گامی موثر در اطلاعات عمومی شما درباره ی سلامت پوستی و از بین بردن موهای زائد شما بوده همچنین امیدواریم مطالب فوق دستگاه بهتر را نسبت به معیار های شما توضیح داده باشد
آیا با سابقه تخصصی بسیار درخشان دکتر افسانه زرگنج فرد آشنا هستید؟
ورودی سال1361 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
دریافت برد تخصصی زنان و زایمان در سال 1373 از دانشگاه شهید بهشتی
12 سال سابقه در هیئت علمی در دانشگه علوم پزشکی اراک
23 سال تجربه موفق در زمینه بیماری های زنان , زایمان , نازایی و رفع مشکلات جنینی از جمله واژینیسموس
سابقه 12 سال کار در زمینه : لیزر موهای زائد , تزریق ژل, بوتاکس صورت, کاشت نخ
سابقه 5 سال کار در زمینه زیبایی های زنان :
برطرف نمودن خشکی واژن
کار با دستگاه مونالیز