میدان هروی-برج هروی

ورودی B -طبقه دوم -واحد 202

شماره تماس

٢٨١١١٦١٥-٠٢١

روزهای فعالیت کلینیک

شنبه تا پنج شنبه

دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6
دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6

لیست موضوعات

دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6

موضوع مقاله امروز دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6 می باشد. پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با متخصص زنان این مقاله را دنبال کنید. در عین حال اگر به دنبال متخصص زنان خیلی خوب هستید، پیشنهاد ما کلینیک تخصصی دکتر زرگنج فرد می باشد.

دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6
دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این کلینیک می توانید به انتهای همین مقاله مراجعه کنید. امروزه مراجعه به دکتر متخصص زنان، برای هر زنی یک امر واجب و ضروری به شمار می آید.

از این رو انتخاب یک متخصص زنان خوب کمک شایانی به وقت و انرژی و هزینه ی صرف شده شما خواهد کرد. در این مقاله قصد بر شمردن معیارهایی را داریم که به کمک آنها بتوانید متخصصین ماهر را بشناسید وبهترین انتخاب را برای مراجعه داشته باشید. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

در ابتدا با طرح تعدادی سوال رایج، موارد مورد بررسی را بر می شماریم و بعد از آن به تمامی موارد ذکر شده پاسخ می دهیم.

  1. تاریخچه ای مختصر از تخصص زنان.
  2. آیا مراجعه به دکتر زنان برای هر خانمی ضروری است؟
  3. بازه ی زمانی مراجعه به پزشک زنان چه مدت می باشد؟
  4. چگونه بفهمیم باید به دکتر زنان مراجعه کنیم؟
  5. بیماری های رایج زنانه کدام است؟
  6. پزشک متخصص زنان در چه حیطه ای فعالیت میکند؟
  7. آزمایش هایی که توسط متخصصین زنان انجام می گیرد شامل چه تست هایی می باشد؟
  8. یک متخصص زنان چه جراحی هایی را انجام می دهد؟
  9. چگونه می توان متخصص های زنان در منطقه ی خود را پیدا کرد؟
  10. فوق تخصص ها و فلوشیپ های تخصص زنان و زایمان
  11. درمان های گیاهی و مراقبت ها برای جلوگیری از بروز بیماری

 

تاریخچه ای در ارتباط با تخصص زنان

متخصص زنان کیست؟

تخصص زنان گرایشی از رشته ی پزشکی است که به طور تخصصی، هر آنچه به بیماری های زنانه و دستگاه تناسلی آنها مربوط می شود را درمان میکند. همچنین آموزش های لازم جهت زایمان اعم از زایمان طبیعی و سرازین هم به آنها داده می شود.

این رشته، یک رشته ی بالینی است که به پیشگیری، درمان و ممانعت از پیشرفت بیماری های زنانه می پردازد. این رشته شامل موارد جراحی و غیر جراحی است. مباحث این رشته مربوط به سه دوره قبل از بلوغ، دوره باروری و دوره بعد از یائسگی می‌باشد.

در ایران امکان تحصیل در این رشته فقط برای خانم ها امکان پذیر است و آقایون امکان ورود به این رشته را ندارند. آموزش در این رشته 4 سال به طول می انجامد و معمولاً دانش‌آموختگان این رشته مهارتهای یک ماما را هم دارند.

پزشکان، پس از یک امتحان برد تخصصی امکان تدریس و استادیاری در دانشگاه برایشان فراهم می شود. علاوه بر درمان، این متخصصین جراحی های زیبایی نظیر لابیاپلاستی (کوچک کردن لبه های داخلی واژن) و پرینورافی (تنگ کردن واژن) را نیز انجام می دهند.

آیا مراجعه به دکتر زنان برای هر خانمی ضروری است؟

صریحا جواب این سوال “بله” می باشد. چراکه در عصر امروز با افزایش تشعشعات و پارازیت های مختلف، عدم تغذیه مناسب، استفاده ی بیش از حد از غذاها و نوشیدنی های مضر، استفاده از استخرهای عمومی و سرویس بهداشتی های عمومی و رواج کم تحرکی، زنان به شدت در معرض ابتلا به بیماری های هورمونی و تخمدان کیستیک، ناباروری و یا سقط های متعدد، سرطان ها و عفونت های رایج قرار دارند.

لذا مراجعه به موقع و زود هنگام به پزشک نه تنها باعث پیشگیری از روند پیشرفت بیماری می شود بلکه در بعضی مواقع از بیماری های احتمالی هم پیشگیری می شود. پس همواره مراجعه به پزشک زنان را در برنامه ی سالانه ی خود قرار دهید و در این مورد کوتاهی نکنید. چراکه خطرات احتمالی آن ممکن است جبران ناپذیر باشد.

آیا مراجعه به دکتر زنان برای هر خانمی ضروری است؟
آیا مراجعه به دکتر زنان برای هر خانمی ضروری است؟

بازه ی زمانی مراجعه به پزشک چه مدت است؟

اولین ویزیت یک نوجوان توسط متخصص زنان در سن 13 تا 15  سالگی انجام می گیرد. بعد از آن هر یک سال یک بار در شرایط معمول، بهترین بازه ی زمانی توصیه شده است. ولی اگر شرایط شما خاص است و یا قصد باردار شدن دارید و تحت درمان می باشید به ماهی یک بار هم تقلیل پیدا می کند.

هیچ قانونی برای فاصله بین نوبت های شما برای دکتر وجود ندارد و هر زمان که نشانه ها و علائم غیر عادی در رحم، قسمت سینه و ناحیه ی تناسلی خود احساس کردید حتما به پزشک مراجعه کرده و در ارتباط با مشکل خود، با او مشورت کنید. البته در ابتدا داروها و نوشیدنی های گیاهی را امتحان کنید، اگر موثر واقع نشدند، بعد سراغ درمان های شیمیایی بروید. در هر صورت، همواره به خاطر بسپارید که پیشگیری بهتر از درمان است!

بازه ی زمانی مراجعه به پزشک چه مدت است؟
بازه ی زمانی مراجعه به پزشک چه مدت است؟

چگونه بفهمیم باید به پزشک زنان مراجعه کنیم؟

بسیاری از ما در دنیای گرایش های مختلف پزشک ها سردر گم میشویم و نمیتوانیم درست تصمیم بگیریم که برای مشکل خود به چه کسی مراجعه کنیم! از این رو توصیه می کنیم با علم و شناخت کافی در ارتباط با تمامی تخصصات پزشکی، پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید.

برای مثال اگر در زیر شکم خود درد احساس می کنید این درد مربوط به رحم شماست نه سیستم گوارش. یا درد قلب بسیار متفاوت با درد در نواحی سینه ی شماست. خودتان را در هیچ شرایطی گول نزنید. اگر در قسمت سینه ی خود، متوجه تغییر شکل شده اید یا درد دارید، اگر خونریزی های ماهیانه شما به طور ممتد ادامه دار است حتما در اولین فرصت به پزشک زنان مراجعه کنید.

چگونه بفهمیم باید به پزشک زنان مراجعه کنیم؟
چگونه بفهمیم باید به پزشک زنان مراجعه کنیم؟

بیماری های رایج زنانه کدام است؟

تخمدان پلی کیستیک :

نوعی از بیماری می باشد که در آن فولیکول های تغذیه کننده ی تخمک ها، قادر به آزادسازی مواد غذایی مورد نیاز تخمک نیستند و به همین دلیل متورم شده و باعث ایجاد کیست می شوند.

اگر تمامی این فولیکول ها متورم شوند باعث پلی کیستیک یا سندروم تخمدان می شوند. برای درمان این بیماری قرص های 21 روزه یا 24 روزه توسط دکتر تجویز می شود. در مراحل شدید تر با انجام عمل جراحی اقدام به خروج این کیست ها می شود. از علائم و نشانه های ابتلا به این بیماری میتوان به نامنظمی های پریودی و درد های شدید و غیر قابل تحمل هنگام قاعدگی اشاره کرد.

سرطان سینه :

که یکی از رایج ترین بیماری ها در بین زنان، ابتلا به سرطان سینه می باشد. مراجعه هر ساله به پزشک و انجام تست های ماموگرافی کمک شایانی به تشخیص این بیماری میکند. این بیماری اگر در مراحل اولیه شناخته و درمان شود به طور کامل بدن سلامتش را به دست می آورد.

بیماری HPV:

یا همان زگیل تناسلی، که بیماری بسیار خطرناکی می باشد. اگر در مراحل اولیه تشخیص و درمان شود ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. این بیماری از راه های تماس جنسی غیر مطمئن منتقل می شود و استخر و سرویس های بهداشتی باعث ابتلا به این بیماری نمی شوند.

سرطان رحم و دهانه رحم:

یکی دیگر از بیماری های رایج بین زنان سرطان دهانه رحم و یا سرطان رحم می باشد که اگر دیر تشخیص داده شود ممکن است رحم را از داخل بدن خارج کنند.

ناباروری یا حاملگی های خارج رحمی:

که پزشکان، با پیشنهاد و یا ارائه راهکار هایی درصدد حل این قبیل مشکلات بر می آیند.

بیماری های مقاربتی نظیر سوزاک و تبخال تناسلی

بیماری های التهابی رحم :

مشکلات لگن با بافت‌های حمایت کننده از ارگان‌های لگنی (رباط‌ ها، فاسیا و عضلات) مانند نقص در کف لگن.

پزشک متخصص زنان در چه حیطه ای فعالیت می کند؟

اگر شما در روند قاعدگی ماهانه ی خود بی نظمی برخورد کرده اید، اگر در هنگام پریودی دچار درد های شدید هستید، اگر مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک هستید، اگر شدت قاعدگی در شما بسیار زیاد و طولانی مدت و یا بالعکس، بسیار کم و کوتاه مدت است، یک متخصص زنان می تواند کمک بسیار زیادی به روند بهبود مشکل شما کند.

بعضی از خانم ها برای باردار شدن با مشکل مواجه می شوند که برای حل مشکل شان یک متخصص زنان بهترین راهکار ها و روش های حاملگی را می تواند پیشنهاد دهد. اگر دچار بیماری های تناسلی نظیر تبخال تناسلی یا زگیل تناسلی شده اید، بهترین درمان پیش یک متخصص زنان است.

پیشگیری از بارداری های غیر منتظره و یا سقط جنین در شرایط بحرانی، تایید و یا صدور گواهی بکارت در هنگام نیاز، حاملگی های خارج رحمی، سزارین های اورژانسی و حساس، ناهنجاری های مادرزادی دستگاه تناسلی در زنان، اختلالات سلولی که مربوط به سرطان هستند، رشد غیر عادی دیواره ی عضلانی رحم، بیماری التهابی لگن و عفونت های مقاربتی از جمله موارد دیگری است که متخصصین زنان همواره با آن ها سر و کار دارند.

همچنین دکتر زنان با بیماری هایی نظیر دیابت، آسم و بیماری هایی با ریشه ی روانشناختی نیز مقابله می کند.

آزمایش هایی که توسط متخصصین زنان انجام می گیرد شامل چه تست هایی می باشد؟

  1. ماموگرافی
  2. کولونوسکوپی
  3. نظارت بر فشار خون
  4. واکسن
  5. رژیم های غذایی و تحرک های روزانه
  6. و مشاوره درباره ی سبک زندگی و کمک به ترک سیگار و کاهش وزن

از جمله آزمایش هایی است که توسط پزشکان زنان در بیمارستان ها یا مراکز درمانی و کلینیک ها انجام میگیرد.

آزمایش هایی که توسط متخصصین زنان انجام می گیرد شامل چه تست هایی می باشد؟
آزمایش هایی که توسط متخصصین زنان انجام می گیرد شامل چه تست هایی می باشد؟

یک متخصص زنان چه جراحی هایی را انجام می دهد؟

  1. نمونه کرفتن از پوشش داخلی رحم
  2. جراحی های کوچک نظیر عقیم سازی و جراحی های بزرگتر مانند میومکتومی برای درمان فیبروم رحم در بانوان
  3. استفاده از اندوسکوپ برای دیدن رحم و تشخیص نوع مشکل برای ارائه راهکار درمان
  4. عملیات های ناباروری های موقت و دائم
  5. لاپاراسکوپی برای تشخیص و یا جراحی
  6. ارزیابی ها و بررسی شرایط قبل از عمل
  7. مراقبت های بعد عمل برای جلوگیری از خطر های احتمالی مانند آمبولی ریه
  8. انجام سونوگرافی برای تشخیص مشکل
یک متخصص زنان چه جراحی هایی را انجام می دهد؟
یک متخصص زنان چه جراحی هایی را انجام می دهد؟

چگونه می توان متخصص های زنان در منطقه ی خود را پیدا کرد؟

بهترین و ساده ترین راه برای پیدا کردن پزشکان متخصص منطقه ی خود سرچ در گوگل می باشد. آدرس دقیق و تلفن مرکز درمان آن را به راحتی در دسترس شما قرار داده است.

علاوه بر آن با مراجعه به برخی سایت های مرجع از زمان حضور بسیاری از پزشکان را در بیمارستان های دولتی و مراکز خصوصی اطلاع پیدا می کنید. اگر هزینه ی مراجعه به مراکز خصوصی برایتان سنگین است حتما ساعت حضور دکتر مربوطه ی خود را در بیمارستان های دولتی پیدا کنید و به آنجا مراجعه کنید. بسیاری از پزشکان موظفند ساعت مقرری را در بیمارستان های دولتی حاضر باشند.

شاخه های فوق تخصص و فلوشیپ در تخصص زنان:

  • فوق تخصص جراحی کانسر
  • فوق تخصص لاپاروسکوپی و IVF
  • فوق تخصص نازایی و IVF
  • فوق تخصص سونوگرافی زنان
  • فوق تخصص طب مادر و جنین (پریناتولوژی)

درمان های گیاهی و مراقبت ها برای جلوگیری از بروز بیماری ها

همیشه قبل از پیش آمدی، داروهای گیاهی را امتحان کنید. دم نوش ها یا بسیاری از داروهای گیاهی به اندازه ی دارو های شیمیایی، عوارض جانبی ندارند و مشکلات ابتدایی شما را برطرف می کند. برای مثال دم نوش های گیاهی مانند رازیانه، پونه گیاهی و تخم شوید، برای منظم کردن قاعدگی نقش به سزایی دارند.

 

سخن آخر

بیماری های زنانه از جمله مشکلات و ناراحتی های غیر قابل انکار برای هر زنی می باشد که اگر سریع و به موقع درصدد پیشگیری و درمان آن اقدام کنند تنی سالم و عاری از هرگونه درد و ناراحتی را خواهند داشت.

البته شما می توانید با رعایت بسیاری از نکات و توصیه ها نظیر استفاده از غذاهای گرم و نوشیدنی های مناسب این مشکلات را به حداقل خود برسانید. فراموش نکنید دکتر خوب دکتریست که با حوصله و زمان بسیار برای شما وقت می گذارد، با دقت و متانت تمام شرح حال مشکل و مریضی شما را می شنود و با تجویز آزمایش های مناسب درصدد پیشنهاد بهترین درمان است.

امروزه کمتر شاهد چنین رفتاری هستیم که امید است برطرف شود. فراموش نکنید هرگونه تغییر در روند قاعدگی های ماهانه شما یا تشدید درد در قسمت سینه ی شما شاید از علائم نهفته ی بیماری باشد که در آینده برایتان دردسرساز می شود. همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. امیدواریم با این مطلب توانسته باشیم گره ای از مشکلات شما باز کرده باشیم. از اینکه تا انتهای مقاله دکتر متخصص زنان خوب در تهران منطقه 6 همراه ما بودید بسیار سپاسگزاریم.

 

آیا با سابقه تخصصی بسیار درخشان دکتر افسانه زرگنج فرد آشنا هستید؟

ورودی سال 1361 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران

دریافت برد تخصصی زنان و زایمان در سال 1373 از دانشگاه شهید بهشتی

12 سال سابقه در هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی اراک

تجربه موفق از سال 74 در زمینه بیماری های زنان , زایمان , نازایی  و رفع مشکلات جنسی از جمله واژینیسموس

سابقه 12 سال کار در زمینه : لیزر موهای زائد , تزریق ژل, بوتاکس صورت, کاشت نخ از سال 86

سابقه 5 سال کار در زمینه زیبایی های زنان با لیزر مونالیزا از سال 94

لابیاپلاستی

برطرف نمودن خشکی واژن

رفع تیرگی واژن

روش های ارتباط با کلینیک دکتر افسانه زرگنج فرد

آدرس : تهران – میدان هروی – برج هروی – ورودی B – طبقه دوم – واحد 202

شماره تماس : 161 930 22 021

09127379893

اینستاگرام: dr_zarganj

ایمیل :info@drzarganj.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید