تفاوت لیزر کوترا و کندلا
در این مقاله به بررسی تفاوت لیزر کوترا و کندلا می پردازیم…
از بین بردن موهای اضافی که در قسمت های مختلف بدن مثل صورت، پشت لب، پیشانی، گوش ها، گردن، شکم و ناحیه تناسلی می رویند، با استفاده از پالس نور لیزر که باعث از بین رفتن فولیکول مو می شود را لیزر می گویند. این روش به طور آزمایشی در حدود 20 سال است که مورد استفاده قرار می گیرد و کارایی آن در پژوهش های مختلف انتشار یافته است.
اگر مایل به لیزر هستید، پیشنهاد ما کلینیک تخصصی دکتر زرگنج فرد می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این کلینیک می توانید به انتهای مقاله مراجعه کنید.
1.مکانیسم عمل لیزر موهای زائد به چه صورت است؟
ماهیت لیزر مو، گرماکافت نوری انتخابی (SPTL) می باشد که کار آن تطابق طول موج تعیین شده ای از نور و پالس زمانی برای رسیدن به بهترین اثر روی بافت مورد نظر و کمترین اثر روی بافت کناری می باشد.لیزرها از طریق حرارت دهی موجب صدمه به ماده هدف انتخابی (ملانین) در بخشی می گردند که باعث رشد مو است (فولیکول) و به همین صورت قسمت های دیگر پوست را حرارت نمی دهند.می دانیم که اجسام تیره نور را جذب می کنند به همین دلیل امکان دارد که انرژی لیزر از طریق ماده ی تیره ای که در پوست وجود دارد جذب گردد که سرعت و شدت بیشتری دارد. این ماده هدف تیره یا کروموفور اگر بصورت طبیعی وجود نداشته باشد به صورت مصنوعی به وجود می آید.
کروموفور اصلی که برای لیزر مو در بازار موجود است ملانین می باشد. ملانین به صورت طبیعی در پوست موجود بوده و باعث ایجاد رنگ پوست و مو می شود. در بیشتر موارد لیزر، بهترین اثر را بر موی سیاه یا قهوه ای دارد. می توان گفت بهترین عملکرد لیزر در پوست روشن با موی تیره مشاهده می شود.
علت محبوبیت لیزر به خاطر سرعت و اثر بخشی آن می باشد، اما باید توجه داشت که میزان اثربخشی بسته به مهارت و تخصص اپراتور لیزر متفاوت است.
2.چند جلسه لیزر کافی است؟
مراحل رشد مو عبارتند از: آناژن، الوژن، کاتاژن و اثر لیزر تنها بر فولیکول های موی در حال رشد می باشد. به همین دلیل برای از بین رفتن مو در تمام مراحل رشد به چندین جلسه لیزر نیاز است.
اکثر افراد با حداقل هشت جلسه لیزر به نتیجه دلخواه می رسند. پارامترها در هر دستگاه متفاوت است ولی سازندگان معمولا فاصله 3 تا 8 هفته ای را بین جلسات لیزر پیشنهاد می کنند.
3.عوارض جانبی لیزر موهای زائد چیست؟
بعضی از عوارضی که پس از لیزر موهای زائد به وجود می آیند طبیعی هستند مانند خارش، سرخی، ورم اطراف قسمت لیزر شده و یا تورم فولیکول ها. این عوارض جانبی نهایتا دو تا سه روز بعد، از بین می روند. از عوارض جانبی جدی به جوش و بی رنگی پوست می توان اشاره کرد.
یک مقدار درد هم در مدت انجام لیزر موهای زائد ممکن است وجود داشته باشد. برای رفع این مشکل در بعضی کلینیک ها کرم های بی حسی تجویز می شود که 30 دقیقه قبل از انجام لیزر باید استفاده شود.
سوختگی پوست، بی رنگی پوست، ایجاد جوش، تورم اطراف فولیکول مو و عفونت از ریسک های لیزر می باشند.
4.تفاوت لیزر کوترا و کندلا در چیست؟
کوترا و کندلا اسم دو کارخانه تولید کننده دستگاه لیزر می باشند، دستگاه جنتل مکس پرو تولید کارخانه کندلا تولید کننده دو لیزر الکساندرایت و اندی یگ است، دستگاه کوترا نیز به همین شکل.
وجه تمایز این دستگاه ها در نوع خنک کننده آنها می باشد.خنک کننده در دستگاه کوترا ساده تر و کم هزینه ترمی باشد اما در دستگاه کندلا به وسیله گاز کرایوژن انجام می شود که سرمای زیادی تولید کرده و این سرما از درد و سوزش جلوگیری بعمل می آورد و شرایط را طوری آماده می کند که بتوان لیزر را با درجات بالاتری به انجام رساند که منجر به دست یافتن به نتایج بهتری خواهد شد. همین طور بخشی از هندپیس که با بدن ارتباط دارد در کندلا قابل عوض کردن می باشد اما در کوترا چنین نیست و این کار رعایت بهداشت را سخت می نماید.
آیا با سابقه تخصصی بسیار درخشان دکتر افسانه زرگنج فرد آشنا هستید؟
ورودی سال 1368 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
دریافت برد تخصصی زنان و زایمان در سال 1373 از دانشگاه شهید بهشتی
12 سال سابقه در هیئت علمی در دانشگه علوم پزشکی اراک
تجربه موفق از سال 74 در زمینه بیماری های زنان , زایمان , نازایی و رفع مشکلات جنسی از جمله واژینیسموس
سابقه 12 سال کار در زمینه : لیزر موهای زائد , تزریق ژل, بوتاکس صورت, کاشت نخ از سال 86
سابقه 5 سال کار در زمینه زیبایی های زنان با لیزر مونالیزا از سال 94
برطرف نمودن خشکی واژن
رفع تیرگی واژن