علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل
مقاله ای که امروز می خواهیم برای شما مورد بررسی قرار دهیم درباره ی علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل می باشد.
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل را امروز برای شما در این مقاله شرح می دهیم در ضمن هر آنچه که باید در این باره بدانید نیز توضیح می دهیم با ما همراه باشید.
در این مقاله به سوالات زیر پاسخ می دهیم:
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل چیست؟
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل چیست؟
تزریق ژل لب امروزه به نوعی عمل جراحی بسیار پرطرفدار مبدل شده است. در این عمل محلی که باید در آن ژل تزریق شود توسط سوزنی سوراخ می شود همین امر خود می تواند موجب بروز عفونت شود. عفونت ناشی از تزریق ژل ممکن است بعد از دو روز نمایان شود و تا دو هفته ادامه داشته باشد. توصیه می شود اگر پس از تزریق علائم عفونت مشاهده کردید حتما به دکتر متخصص مراجعه کنید و از مصرف آنتی بیوتیک ها غافل نشوید.
در ادامه به ذکر نکاتی می پردازیم که باید در مورد عفونت لب و علائم آن بدانید.
-
علائم عفونت را شناسایی کنید
بعد از تزریق ژل به بررسی پوست خود بپردازید یعنی به قرمزی، تورم، داغی پوست، درد، حساسیت، در ناحیه ی تحت درمان یا اطراف آن بی تفاوت نباشید. همچنین اگر احساس کردید که یک قسمت از محلی که ژل تزریق کرده اید ظاهری متفاوت تر از بقیه نواحی دارد حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا ممکن آبسه و یا جوشی باشد که پر از چرک است. از شایع ترین علائم عفونت می توان به قرمزی همراه با تب اشاره داشت.
-
به پزشک مراجعه کنید
با مشاهده ی هرگونه تورم، قرمزی، درد و مواردی این چنینی که باعث ناراحتی شما می شود حتما به دکتر متخصص خود رجوع کنید. پزشک مربوطه از شما می پرسد که چه مدت از زمان تزریقتان گذشته است، بهتر است با دقت به این سوال پاسخ دهید زیرا دکتر می تواند بهتر نوع عفونت را تشخیص دهد.
-
آزمایش کشت انجام دهید
پزشکی که آزمایش کشت را برای عفونت شما انجام می دهد قصد دارد که نوع عفونت شما را مشخص کند تا داروهایی که قرار است تجویز کند به درستی عمل کنند. زیرا عفونت ها انواعی دارند مثل: باکتریایی، قارچی و ویروسی.
البته کسانی که بعد از انجام تزریق ژل به عفونت دچار می شوند معمولا عفونت آن ها از نوع باکتریایی می باشد.
قسمت قبل به عفونت و علائم آن پرداختیم حالا می خواهیم راه های درمان آن را ذکر کنیم.
-
آنتی بیوتیک بخورید
اکثر اشخاصی که ژل تزریق می کنند معمولا دچار عفونت در آن ناحیه می شوند. به هنگام مراجعه به پزشک برای شما آنتی بیوتیک تجویز می کند، این آنتی بیوتیک ها خاصیت ضد التهابی دارند و درمان عفونت را تسریع می بخشند. دقت کنید که مصرف این دوره از دارو ها ممکن تا 6 هفته به طول بیانجامد.
-
هیالورونیداز مصرف کنید
هیالورونیداز را می توان مکمل آنتی بیوتیک ها دانست، کار اصلی آن ها حل کردن ژل اسید هیالورونیک است که امکان دارد مسدود و یا درون بخش های آلوده بوده باشد. لازم به ذکر است قبل از استفادهاز هیالورونیداز آن را روی پوست دست خود تست کنید زیرا برخی افراد نسبت به آن حساسیت دارند.
-
آنتی بیوتیک تزریق کنید
اگر پزشک شما تشخیص دهد که عفونت بسیار شدید است، این امکان وجود دارد که برای شما آنتی بیوتیک تزریق کند. تزریق ها را طبق دستو پزشک انجام دهید.
-
ناحیه ی عفونی را تخلیه کنید
در برخی موارد که عفونت ناشی از تزریق ژل بسیار زیاد باشد ممکن است پزشک به تخلیه ژل و یا عفونت در مطب مجبور شود که با این کار آلودگی ها از پوست شما پاک می شوند.
-
قبل از تزریق ژل آنتی بیوتیک مصرف کنید
از نکات و توصیه های مهمی که می توان به آن اشاره داشت برای کسانی که می خواهند ژل تزریق کنند این است که آنتی بیوتیک مصرف کنید. مصرف آنتی بیوتیک قبل از تزریق ژل می تواند به پیشگیری از عفونت کمک شایانی داشته باشد. البته برای مصرف آنتی بیوتیک بد نمی شود اگر با پزشک خود مشورتی داشته باشید.
-
اگر دچار عارضه ی پوستی هستید از تزریق ژل پرهیز کنید
وجود عارضه های پوستی مثل جوش های چرکی در صورت می تواند شیوع عفونت در ناحیه ای که قرار است ژل در آن تزریق شود را تسریع بخشد بنابراین ابتدا به رفع این عارضه ها بپردازید سپس برای تزریق اقدام کنید.
در این بخش نکاتی را ذکر می کنیم که اگر عفونت شما به زخم تبدیل شد چه راه کار هایی را باید در پیش بگیرید. در برخی افراد که ویروس های خاصی دارند مثل: هرپس، زرد زخم، زگیل آبکی و… بهتر است که از تزریق ژل خودداری کنند.
-
ناحیه ی عفونی را تمیز نگه دارید
اگر بعد از تزریق ژل عفونت به زخم تبدیل شد، باید بیشتر از آن مراقبت کرده و آن را درمان کنید که گسترش نیابد. شما می توانید زخم خود را به طور روزانه با آب گرم شستشو دهید این کار از تجمع باکتری روی زخم جلوگیری می کند و بهبود آن را تسریع می بخشد.
-
به قسمت آسیب دیده پماد بزنید
برای جلوگیری از خشکی زخم از پماد پترولیوم استفاده کنید و لایه ی نازکی را روی زخم به آرامی بمالید استفاده از این پاد می تواند از پوسته پوسته شدن جلوگیری کرده و زخم را مرطوب نگه دارد.
-
زخم را با گاز استریل بپوشانید
استفاده از گاز استریل زمانی توصیه می شود که وسعت زخم زیاد باشد و بخش هایی از آن باز باشند. زخم خود را با گاز استریل پوشانده و با چسب کاغذی بچسبانید بعد مشاهده ی بهبودی زخم می توانیدآن را بردارید.
ما در طراحی این مقاله توانستیم فقط بخشی از مطالب مربوطه را برای شما مخاطبان محترم شرح دهیم،از اینکه برای خواندن این مقاله وقت گذاشتید سپاس گذاریم هدف از جمع آوری مطالب فوق رسیدن شما به پاسخ سوال هایتان بود امیدواریم مورد پسند بوده باشد.
آیا با سابقه تخصصی بسیار درخشان دکتر افسانه زرگنج فرد آشنا هستید؟
ورودی سال 1368 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
دریافت برد تخصصی زنان و زایمان در سال 1373 از دانشگاه شهید بهشتی
12 سال سابقه در هیئت علمی در دانشگه علوم پزشکی اراک
تجربه موفق از سال 74 در زمینه بیماری های زنان , زایمان , نازایی و رفع مشکلات جنسی از جمله واژینیسموس
سابقه 12 سال کار در زمینه : لیزر موهای زائد , تزریق ژل, بوتاکس صورت, کاشت نخ از سال 86
سابقه 5 سال کار در زمینه زیبایی های زنان با لیزر مونالیزا از سال 94
برطرف نمودن خشکی واژن
رفع تیرگی واژن